Haekplanter

Hækplanter kan købes forskellige steder. I første omgang vil mange tænke på et havecenter, men at købe dine hækplanter online på Haagplanten.net er hurtigere, lettere og billigere. Desuden er vores sortiment meget omfattende. Vi arbejder kun med de bedste avlere, vi kender. På denne måde kan vi garantere, at de hækplanter, vi leverer til dit hjem, er af den bedst mulige kvalitet. Tag et kig på vores tilbud. Den hæk, der gør din have smukkere, er utvivlsomt også blandt dem.

Der findes uendeligt mange typer hækplanter. Derfor tilbyder vi dig et udvalg af de bedste og mest egnede hækplanter. Hvad med de velkendte stedsegrønne nåletræer, såsom barlind eller thuja? Effekten af ​​disse hække er stor. De er hårdføre og holder derfor meget længe. Derudover vokser de hurtigt og er lette at vedligeholde. På grund af den tætte masse tilbyder de en masse privatliv og husly. Hækplanter som buksbom og kirsebærlaurbær er også hårdføre og trives i et koldt eller mildt klima.

Boxwood er en langsom dyrker, der giver din have et klassisk udtryk og ofte garanterer en pænt formet, stram hæk. Derudover er det ligesom kirsebærlaurbær meget let at vedligeholde. Kirsebærlaurbær vokser generelt hurtigere og er ret bred, ikke desto mindre er det stadig en særlig uigennemsigtig hæk med en konstant grøn farve. Udover stedsegrønne hækplanter tilbyder vi også løvfældende hækplanter og buske som liguster, bøghæk eller hornbæk. På trods af at de har mistet deres blade i løbet af året eller om vinteren, har de smukke efterårsfarver eller endda små blomster i et stykke tid. Regelmæssig beskæring er dog meget vigtig med disse typer af hækplanter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.